Oostkapelle

Gelegen aan de prachtige Zeeuwse kust

Alle vakantiewoningen van Oostkapelle Holidays liggen op loop-/fietsafstand van het mooie brede hoofdstrand en hondenstrand.

Het sfeervolle dorpscentrum van Oostkapelle ligt ook vlakbij onze accommodaties en biedt talrijke restaurants met een goede kaart. Aan het einde van de Duinweg kunt u bij de Bostent de lekkerste verse Zeeuwse friet eten en bij Vis en Jopie heerlijke kibbeling. Er zijn in de Dorpsstraat van Oostkapelle meerdere winkeltjes en boetiekjes om een kijkje te nemen en ’s zomers is er de geliefde toeristenmarkt.

Het karakteristieke en kindvriendelijke dorp van Oostkapelle wordt omgeven door 2 prachtige natuurgebieden. Oostkapelle grenst aan een brede strook duinen en bossen. Het natuurgebied tussen Oostkapelle en Domburg, de Manteling en Natuurgebied Oranjezon, gelegen tussen Oostkapelle en Vrouwenpolder, zijn prachtige natuurgebieden om te bezoeken. Duinen, bossen en achterland bieden eindeloze mogelijkheden voor afwisselende wandelingen en fietstochten. Fietsen kunt u huren bij Robbert Boogaard Tweewielers.

In de directe omgeving van Oostkapelle zijn meerdere pittoreske dorpen zoals Domburg, Veere, Zoutelande en twee levendige winkelsteden, Middelburg en Vlissingen. In en rondom Oostkapelle zijn diverse binnen - en buitenactiviteiten als paardrijden bij Manege Duno ,  midgetgolf bij de Boschhoek en het museum Terra Maris bezoeken.

Weer of geen weer, in Zeeland is er vermaak voor jong en oud!

 

Bekijk het actuele weerbericht op www.weeronline.nl

Een overzicht van de actuele evenementen en waterstanden vindt u op de site van de Badkoerier.